Huurvoorwaarden :

Annulatie

Bij slechte weersomstandigheden, kan u uw reservatie kosteloos annuleren tot 24h vooraf. Bij annulatie binnen de 24h, zijn wij genoodzaakt dit in rekening te brengen.
Indien er geannuleerd wordt binnen de 7 dagen voor de gereserveerde datum zonder geldige reden, zal er 50% van de prijs aangerekend worden.

Reserveren

Reservaties kunnen per mail op nouli-springkastelen@hotmail.com of via het online reservatie formulier gemaakt worden. Gelieve te vermelden welk springkasteel u wenst te huren, de datum en het gewenste uur van levering.

U ontvangt van ons een verhuurovereenkomst die uw reservatie definitief maakt.

Levering, plaatsing en ophaling springkasteel


Een springkasteel wordt gratis geleverd binnen een straal van 15km (vanuit Grimbergen), hierna komt er € 0,50 per bijkomende km bij. Max afstand tot de klant 25min onderweg.

Betaling gebeurd bij levering cash of via Bancontact app.

1 dag huren: 's ochtends levering en 's avonds ophaling / 2 dagen huren 's ochtends levering en de dag erna 's avonds ophaling.

Wanneer u een springkasteel huurt moet er:
- voldoende doorgang beschikbaar zijn (1-2m). Indien de gevraagde doorgang te smal is, en er hierdoor schade is bij de huurder zijn wij hier niet verantwoordelijk voor.

- stopcontact in de nabije omgeving zijn (max 30m)

- bij reservatie meegedeeld worden op welke ondergrond het springkasteel komt te staan (gras of harde ondergrond).

Nadat het springkasteel bij levering opgeblazen wordt, mag deze niet meer verplaatst worden.

Bij ophaling moet het springkasteel opgeblazen, proper en droog zijn (tenzij door weersomstandigheden). De blower mag niet afgedekt worden omdat deze dan geen lucht meer kan aanzuigen.

Weersvoorspelling

Slecht weer? Geen probleem!

U kan uw reservatie kosteloos annuleren tot 24h vooraf. Bij annulatie binnen de 24h, zijn wij genoodzaakt dit in rekening te brengen.

Aansprakelijkheid

De huurder is verantwoordelijk tijdens de hele huurperiode voor eventuele schade of reinigingskosten aan het springkasteel. Nouli springkastelen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen door niet correct gebruik van het springkasteel.

Het is verboden met scherpe voorwerpen, schoenen, stiften alsook met eten en drinken het springkasteel te betreden. Het is ook niet toegelaten om op de muren te klimmen, hangen of van de muren af te springen.

Indien het springkasteel niet correct gebruikt wordt zijn wij genoodzaakt deze kosten aan de huurder door te rekenen.

De huurder bevestigd bij reservatie kennis genomen te hebben van de huurvoorwaarden, en hiermee akkoord te gaan.